Vestitorul Imparatiei lui Iehova
Vestitorul Imparatiei lui Iehova
Vie împărăţia Ta; facă-se voia Ta, precum în cer şi pe pământ.
Acesta este site-ul oficial al
Asociației Internaționale
Martorii lui Iehova

Şcoala Teocratică

 
 
Oameni au căutat şi unii au preţuit adevărul în întreaga istorie umană. Dar cum putem defini adevărul lui Dumnezeu descoperit prin Isus Cristos?
 
O incursiune în anul 33 d.C. în seara de 14 Nisan. Putem asculta cuvintele lui Isus despre Viaţa Veşnică
 
Biblia este şi va rămîne un ghid al paşilor spre viaţă
 
Oare Dumnezeu iubeşte lumea cu faptele ei sau Î-şi arată iubirea prin îndelunga răbdare faţă de toţi oamenii pentru ca fiecare care doreşte viaţă de la Dumnezeu să o poată găsi?
 
Această temă, ce abordează un subiect de interes general, are menirea de a elucida atât provenienţa cuvântului gheenă, cu o evidentă referire la istoria biblică, cât şi înţelesul real al utilizării lui. Este atât de imperioasă clarificarea acestei chestiuni, deoarece păstrarea unei învăţături ce Biblia, adevărata riglă de măsură în privinţa stabilirii adevărului, o dezaprobă înseamnă lepădarea luminii în folosul întunericului. Din mila lui Dumnezeu, prin adevărul său, astăzi se împlineşte versetul: „Celui fără prihană îi răsare o lumină în întuneric”.
 
Istoria se repetă. Dacă unii oameni au protestat împotriva adorării obiectelor considerate de unii sfinte iar pentru acest adevăr rostit au fost declaraţi eretici de biserica catolică, totuşi istoria se repetă iar adorarea moaştelor încă se practică
 
Adorarea sau închinarea la moaşte este de origine păgână
 
7 Subiecte ... în ... 1/1 Pagini