Vestitorul Imparatiei lui Iehova
Vestitorul Imparatiei lui Iehova
Vie împărăţia Ta; facă-se voia Ta, precum în cer şi pe pământ.
Acesta este site-ul oficial al
Asociației Internaționale
Martorii lui Iehova

Evenimente

 
August, 2010
O problemă care îi preocupă foarte mult pe toţi părinţii devotaţi în această perioadă dinainte de Armaghedon este modul de creștere a copiilor în favoarea divină.
7,8 August, 2010
Congresul Teocratic Internaţional "Să fie Dumnezeu Adevărat" desfăşurat în Târgu Mureş în zilele de 7 şi 8 August 2010 în onoarea lui Iehova Dumnezeu, a reunit frați și surori din 5 țări: România, Ucraina, Moldova, Ungaria și Italia, împreună cu toți ceilalți frați de peste hotare, care au fost alături de noi prin intermediul Internetului.
7 August, 2010
"Cine nu-şi ia crucea lui, şi nu vine după Mine, nu este vrednic de Mine. Dacă voieşte cineva să vină după Mine, să se lepede de sine, să-şi ia crucea, şi să Mă urmeze", spunea Isus Cristos. - Matei 10:38; 16:24
6 Iunie, 2010
În viaţa acelora, care urmează învăţăturile lui Christos, are loc o schimbare completă. Lor nu le ia mult timp, până să vadă că este mai bine să asculţi de Dumnezeu, decât de oameni; căci singurul mod de a primi viaţă, este să fi credincios Marelui Dătător al vieţii din ceruri. Aşa cum Dumnezeu a spus, El Însuşi este Salvatorul şi El este singurul care poate da viaţă veşnică şi binecuvântări în Lumea Nouă.
Mai, 2010
Martorii lui Iehova și-au dedicat viața în serviciul Cretorului, Iehova Dumnezeu. Ei sunt fericiți să ofere și altor oameni adevărul pe care l-au primit ca un dar. Astfel, ei pot oferi oamenilor mângâiere, bucurie, gânduri noi, precum şi spiritul lumii noi; ei pot oferi oamenilor cunoștința pentru a câștiga viaţă în Împărăția lui Dumnezeu! Oferind această veste bună altora, aduce o adevărată fericire!
Mai, 2010
Astăzi martorii lui Iehova merg să propovăduiască, la fel ca Isus şi ucenicii Săi. Aceasta este o lucrare de salvare a vieţii, oferind oamenilor sinceri posibilitatea de a găsi calea salvării lui Dumnezeu, care îi va conduce către un viitor fericit şi fără sfârşit în Lumea Nouă.
4 Aprilie, 2010
Cât timp a fost pe pământ, Isus Cristos nu a uitat pe Iehova şi nu a căutat să abătă atenţia închinătorilor de la Tatăl Său, atrăgând-o asupra Sa în exclusivitate. El a lăudat și a onorat pe Iehova Dumnezeu în orice situație. De Regele lui Iehova Dumnezeu, Isus Cristos, ne vom aduce aminte mereu, astfel slăvind și onorând pe vecie numele lui Dumnezeu! Baia Mare - 4 Aprilie 2010
Martie, 2010
Activitatea Martorilor lui Iehova este aceea de a proclama "veștile bune ale Împărăției" în toate zonele locuite ale Pământului prin orice mijloace disponibile, cu scopul de a pune mărturie tuturor națiunilor despre Marele Rege al veșniciilor, Iehova Dumnezeu.
28 Februarie, 2010
Oamenii de astăzi, în general, privesc la creaturi, la instituții de stat, organizații politice sau religioase, ca fiind conducătorii lor. Credincioșii din trecut, Moise, David, Iefta, Ghedeon și mulți alții și-au pus încrederea în Iehova Dumnezeu și au lăsat ca El să fie conducătorul lor. Asemenea acestor exemple, cei care astăzi trăiesc într-un spririt unit pentru Împărăția lui Dumnezeu, vor lăsa pe Dumnezeu să fie conducătorul lor. Prin intermediul adunării publice de la Bistrița Năsăud din data de 28 Februarie 2010, a fost transmis același mesaj de supunere față de voința divină: pentru totdeauna vom lăsa pe Iehova Dumnezeu să ne conducă!
10 Ianuarie, 2010
În cinstea lui Iehova, pe data de 10 Ianuarie 2010, la Sighetul Marmației, a avut loc o această adunare cu titlul "Cu hotărâre, să servim pe Dumnezeu!". Noi ne-am hotărât să servim pe Dumnezeul care ne apără şi ne izbăveşte. Indiferent cât timp vom trăi, nu putem şti niciodată de câte ori ne va izbăvi pe fiecare în parte şi pe toţi, ca popor al Său. De aceea, trebuie în orice moment să fim gata să servim cauzei Adevărului Său. Trebuie să fim gata să trăim în pace și unitate pentru Lumea Nouă, trebuie sa iubim dreptatea și să alungăm orice gând străin care nu este de la Dumnezeu. Aşadar, noi trebuie cu hotărâre să înlăturăm toate piedicile care ne stau în cale și să alegem să servim pe Iehova Dumnezeu mai mult decât orice altceva.
1,2 Ianuarie, 2010
Cu ocazia adunării publice de la Târgu Mureș, din 1 și 2 Ianuarie 2010, Dumnezeul nostru Iehova, ne-a oferit un minunat prilej de bucurie alături de toți cei care simt și trăiesc în același spirit al Cuvântului Său. Toți cei prezenți au fost într-un singur gând și pentru totdeauna vor lăsa pe Dumnezeu să vorbească pentru sine, în ciuda împotrivirilor diavolului.
26,27 Decembrie, 2009
Adunarea publică intitulată: "Să vestim Împărăția lui Dumnezeu", din 26,27 Decembrie 2009, orașul Sebeș, a oferit un mesaj care să deschidă inimile tuturor spre a căuta înainte de toate, Împărăția lui Dumnezeu.
Precedent  1  ...  3  4  [5]  6  7  Următor
79 Subiecte ... în ... 5/7 Pagini