Vestitorul Imparatiei lui Iehova
Vestitorul Imparatiei lui Iehova
Vie împărăţia Ta; facă-se voia Ta, precum în cer şi pe pământ.
Acesta este site-ul oficial al
Asociației Internaționale
Martorii lui Iehova

Evenimente

 
25, 26 Decembrie, 2012
Sfânta Scriptură, ne face de cunoscut că Iehova este Dumnezeul căuia I se atribuie mântuirea celor ce se tem de El.
28 Octombrie, 2012
Cu ocazia acestei bucurii spirituale, participanții au apreciat și mai mult însemnătatea Psalmului 83:18, care declară: „Ca să știe că numai Tu, al cărui Nume este Iehova, Tu ești Cel Prea Înalt pe tot pământul”.
26 August 2012
Așa după cum Isus Cristos a declarat cu ocazia botezului Său în apele Iordanului „Iată-Mă, vin să fac voia Ta, Dumnezeule”, la fel și noi urmăm exemplul Fiului lui Iehova Dumnezeu atunci când facem publică mărturia consacrării noastre pentru a face voia lui Dumnezeu.
August, 2012
"IEHOVA dă înţelepciune, din gura lui iese cunoştinţă şi pricepere. El dă izbândă celor fără prihană dă un scut celor ce umblă în nevinovăţie! Aceste lucruri au fost scrise pentru învăţătura noastră peste care au venit sfârşitul veacurilor"
August, 2012
"Înţelepciunea de sus, este curată, paşnică, blândă, plină de îndurare şi de roade bune." Iacov 3:17
Iulie, 2012
Acum nouăsprezece secole, Isus i-a îndemnat pe urmașii săi: " ... învăţaţi-i să păzească tot ce v-am poruncit. Şi iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului. Amin." (Mat. 28:18-20).
18 Martie, 2012
Credința reprezintă modul de închinare aprobat de Iehova Dumnezeu, fiind unică și neavând nimic în comun cu nici o formă de religie – Efeseni 4:5. Credința este reprezentată de “ calea îngustă“ care se află în opoziție cu calea religiei care este largă – Matei 7:13,14. Pentru credință, servul lui Dumnezeu este îndemnat să lupte – Iuda 3, și aceasta în timp ce practicanții religiei sunt aceia care persecută pe cei credincioși –Galateni 1:13,14.
10 Martie 2012
"Învaţă-ne a număra zilele noastre ca să căpătăm o inimă înţeleaptă" ne îndeamnă Psalm 90:12.
1,2 Ianuarie, 2012
Aceste zile pe care le-am petrecut Împreună cu siguranță vor rămâne in istoria acestei organizații teocratice a martorilor lui Iehova, a celor care au rămas necompromiși lângă închinarea curată și adevărată.
25, 26 Decembrie, 2011
Cu ajutorul lui Iehova Dumnezeu, noi vom rămâne statornici lângă adevărul său necompromis, așa cum au făcut în toate timpurile credincioșii săi.
16 Octombrie, 2011
Iehova Dumnezeu a prevăzut cu mii de ani înainte criza finală în care se găseşte lumea astăzi. Oamenii au ajuns la o răscruce de drumuri şi pentru a-i avertiza, El a prezis ieşirea spiritelor falsităţii, care îi vor întoarce pe oamenii nepăsători pe calea care duce la nimicire, împreună cu această lume, în teribila catastrofă a Armaghedonului.
8-14 August, 2011
„Lăsaţi copilaşii să vină la Mine şi nu încercaţi să-i opriţi!” (Luca 18:16).
Precedent  1  2  [3]  4  5  ...  7  Următor
79 Subiecte ... în ... 3/7 Pagini