Vestitorul Imparatiei lui Iehova
Vestitorul Imparatiei lui Iehova
Vie împărăţia Ta; facă-se voia Ta, precum în cer şi pe pământ.
Acesta este site-ul oficial al
Asociației Internaționale
Martorii lui Iehova

Arhivă Teme

 
Mai / 2015
„În mod sigur nu veţi muri.” Acestea nu sunt cuvintele lui Dumnezeu, ci cuvintele marelui amăgitor, în încercarea lui de a induce neamul omenesc din Eden să facă ceea ce Creatorul le-a interzis. (Geneza 3:4)
Aprilie / 2015
Noi, creştinii din aceste zile, ne punem fireasca întrebare: Oare noi, cei care dorim să împlinim cuvintele consemnate la Evrei 12:2, adică: „Să ne uităm ţintă la Căpetenia şi Desăvârşirea credinţei noastre, adică la Isus” vom mai sărbători Paştele?
Martie / 2015
Multe religii învaţă că după moarte sufletul tău nemuritor va trăi fie într-un cer al fericirii absolute, fie într-un iad al chinurilor. Există o lume în care omul poate trăi pentru totdeauna, dar aceasta nu este una populată de suflete nemuritoare umane.
Februarie / 2015
Ziua de 14 Februarie, sau “Sfântul Valentin” se apropie cu pași repezi. Și o dată cu ea își fac apariția toate celelalte lucruri specifice tuturor sărbătorilor așa numite “creștine”. De altfel, apropierea acestei sărbători se poate vedea cel mai bine în multitudinea de inimioare care au apărut pe piață sub formă de pernuțe, căni, jucării, lumânări, felicitări, flori, felurite cadouri, etc. Este cu adevărat această sărbătoare plăcută lui Dumnezeu şi cerută de El? Ne apropie ea mai mult de Dumnezeu şi de spiritul adevărului sau ne conduce spre spiritul lumii decăzute în patimi, vicii, idolatrie, desfrânare şi alte caracteristici ale întunericului?
Ianuarie / 2015
Odată cu începerea celei de-a doua prezenţe a lui Isus Cristos, fără îndoială că am intrat într-o perioadă de judecată.
Decembrie / 2014
Iehova Dumnezeu, Creatorul, este singurul care putea concepe un astfel de lucru ca învierea. El este singurul care poate înfăptui acest lucru. Se cere credinţă pentru a crede că Dumnezeu poate învia morţii. Aceasta s-a făcut cu scopul de a testa credinţa oamenilor în Cel care a făcut promisiunea unei învieri, făcând acest lucru chiar în momentul în care „a intrat păcatul în lume, şi prin păcat moartea”. (Rom. 5:12)
Noiembrie / 2014
Iubitorii păcii, dreptăţii şi fericirii tânjesc să audă o voce suficient de puternică pentru a impune pacea tuturor naţiunilor. Astăzi, în timpurile cele mai critice pentru om, nu există pe pământ nicio voce suficient de puternică pentru a impune pacea mondială.
Octombrie / 2014
Iehova Dumnezeu, Creatorul cerului şi al pământului, este sursa de informaţie potrivită atunci când căutăm un răspuns la această întrebare. „Dar mai puternic decât vuietul apelor mari, şi mai puternic decât vuietul valurilor năpraznice ale mării, este Iehova în locurile cereşti. Mărturiile Tale sunt cu totul adevărate; sfinţenia este podoaba Casei Tale, Doamne, pentru tot timpul cât vor ţinea vremurile.” Psalm 93
Septembrie / 2014
Până în prezent, pe pământ au avut loc evenimente deosebite care au implicat majoritatea naţiunilor. Printre aceste evenimente, cele 2 războaie mondiale a fost cele mai mari din istoria lumii până la acest timp. Însă în viitorul foarte apropiat, va avea loc un eveniment mult mai grandios care va implica întregul univers, și anume războiul universal, numit în Scripturi Armaghedonul sau bătălia zilei celei mari a Dumnezeului cel Atotputernic. Acest război, care este aproape, va fi de departe cel mai mare din toate timpurile. Supraviețuitorii acestui război vor fi puțini la număr și vor fi doar cei care primesc cunoştinţa adevărului din Cuvântul lui Dumnezeu şi i se supun.
Iulie / 2014
u lumea nouă teocratică funcţionând deja şi pregătindu-se să iasă din această lume veche, cu mesajul dat de Dumnezeu al „unor ceruri noi şi al unui pământ nou” răsunând din ce în ce mai tare în urechile noastre, sfârşitul lumii vechi corupte aflate sub controlul Diavolului nu este motiv de teamă sau de regret pentru iubitorii adevărului, dreptăţii şi evlaviei. Isus şi-a învăţat discipolii să se roage pentru sfârşitul ei cu aceste cuvinte adresate lui Dumnezeu: „Tatăl nostru care eşti în ceruri! Să fie sfinţit numele Tău; să vină Împărăţia Ta; să se facă voinţa Ta, precum în cer şi pe pământ.” - Matei 6:9, 10.
Iunie / 2014
A fost semnificativ faptul că Avraam a construit altarul pe care să-şi jertfească fiul iubit, Isaac, pe un munte ales de Iehova Dumnezeu în ţinutul Moria. După nouăsprezece secole, în aceeaşi regiune, Iehova şi-a lăsat Fiul unic-născut să fie jertfit, deoarece regele Solomon a construit pe Muntele Moria primul templu din Ierusalim.
Aprilie / 2014
Întrucât se aşteaptă ca aceste lucruri să se întâmple, este foarte potrivit să analizăm acum câteva dintre lucrurile făcute de Isus, mai ales că timpul pentru celebrarea Comemorării se apropie, anume luni, 14 aprilie 2014, la apusul soarelui, când începe ziua de 14 Nisan.
Precedent  1  2  [3]  4  5  ...  10  Următor
109 Subiecte ... în ... 3/10 Pagini