Vestitorul Imparatiei lui Iehova
Vestitorul Imparatiei lui Iehova
Vie împărăţia Ta; facă-se voia Ta, precum în cer şi pe pământ.
Acesta este site-ul oficial al
Asociației Internaționale
Martorii lui Iehova

Arhivă Teme

 
Iulie / 2016
Vine dimineaţa, oameni buni! Omul din turnul de veghere spune aceasta şi îşi ridică glasul pentru a striga veştile bune către lume! Nu sunteţi bucuroşi? Căci pe tot pământul, oamenii de rând suspină: „Doamne, de-ar veni dimineaţa!” – Deut. 28:66, 67.
Iunie / 2016
„Porunceşte-le … să facă bine, să fie bogaţi în fapte bune, darnici şi generoşi, punându-şi astfel o bună temelie pentru viitor, aşa încât să apuce viaţa care într-adevăr este viaţă.” - 1 Timotei 6:17-19
Martie / 2016
Cum alegi viaţa în lumea nouă? Ridicând mâna, strigând „Da!”, spunând „Doamne, şi eu aş vrea să trăiesc atunci”? Nu, alegi acea viaţă în acelaşi fel în care o alegi şi pe cea prezentă. Şi cum alegi să trăieşti acum? Respirând, bând, mâncând, dormind şi muncind, da; însă, vorbind mai pe larg, faci acest lucru prin modul de acţiune pe care îl alegi. Iar această acţiune, ţine minte, nu este dictată sau determinată de tine însuţi, ci mai degrabă este o acţiune după comenzile corpului.
Februarie / 2016
Dumnezeu a creat omul cu dorinţa de a trăi. De ce respiri? Pentru că alegi să trăieşti. Vei bea apă, pentru că alegi să trăieşti. Vei mânca, pentru că alegi să trăieşti. Din acelaşi motiv, deseară vei merge să dormi. Atunci când te vei trezi, te vei bucura de puteri proaspete pentru a trăi. Dimineaţă te vei duce la muncă. E posibil să nu îţi placă slujba, dar te vei duce la lucru oricum pentru a te menţine în viaţă. Să trăieşti înseamnă muncă din greu. Să fii mort este simplu. Când eşti mort, nu faci nimic şi nimic nu este mai uşor decât să nu faci nimic. (Ecl. 9:5, 10) Şi totuşi, până şi leneşii fac ceea ce este nevoie pentru a trăi. Orice persoană cu mintea sănătoasă alege să trăiască.
Octombrie / 2015
Omenirea înaintează tot mai mult pe calea decăderii umane atât din punct de vedere fizic cât şi moral, continuând astfel să se depărteze de Sursa Vieții. Între timp, înţelepţii omenirii caută Sursa Vieţii, precum şi remedii pentru condiţia umană, însă refuză vehement adevărurile Bibliei. Statisticile actuale induc oamenii în eroare oferindu-le iluzii cu privire la perspectiva unei vieți deosebite bazate exclusiv pe capacitatea omului de a găsi Izvorul Vieții iar pentru îndeplinirea acestui scop sunt irosite importante surse materiale.
August / 2015
Să ascultăm cuvintele lui Isus Cristos, căci acestea au legătură cu viaţa noastră. Îşi ridică ochii spre cer şi se roagă: „Tată, a venit ceasul! Glorifică-l pe Fiul tău, pentru ca Fiul tău să te glorifice pe Tine, după cum I-ai dat autoritate peste orice carne, ca să le dea viaţă veşnică tuturor celor pe care I i-ai dat!”
Iulie / 2015
Iehova Dumnezeu înseamnă pentru noi mai mult decât părinţii pe care îi avem după carne. Părinţii omeneşti au născut rasa noastră în imperfecţiune, slăbiciune şi înclinaţie spre păcat şi facere de rele. Existenţa pe care ne-au transmis-o ei este foarte scurtă şi plină de durere, necaz şi dezamăgire. Ei înşişi, după ce ne-au născut, au murit şi ne-au lăsat în urmă, iar noi, ca urmaşi ai lor, nu ne putem ridica prin mijloace omeneşti mai sus decât au fost ei pe scara vieţii.
Iunie / 2015
Ce arata Biblia despre Ziua cincizecimii, numita Rusalii? Ce intamplari au avut loc cu ocazia acelei zile?
Mai / 2015
„În mod sigur nu veţi muri.” Acestea nu sunt cuvintele lui Dumnezeu, ci cuvintele marelui amăgitor, în încercarea lui de a induce neamul omenesc din Eden să facă ceea ce Creatorul le-a interzis. (Geneza 3:4)
Aprilie / 2015
Noi, creştinii din aceste zile, ne punem fireasca întrebare: Oare noi, cei care dorim să împlinim cuvintele consemnate la Evrei 12:2, adică: „Să ne uităm ţintă la Căpetenia şi Desăvârşirea credinţei noastre, adică la Isus” vom mai sărbători Paştele?
Martie / 2015
Multe religii învaţă că după moarte sufletul tău nemuritor va trăi fie într-un cer al fericirii absolute, fie într-un iad al chinurilor. Există o lume în care omul poate trăi pentru totdeauna, dar aceasta nu este una populată de suflete nemuritoare umane.
Februarie / 2015
Ziua de 14 Februarie, sau “Sfântul Valentin” se apropie cu pași repezi. Și o dată cu ea își fac apariția toate celelalte lucruri specifice tuturor sărbătorilor așa numite “creștine”. De altfel, apropierea acestei sărbători se poate vedea cel mai bine în multitudinea de inimioare care au apărut pe piață sub formă de pernuțe, căni, jucării, lumânări, felicitări, flori, felurite cadouri, etc. Este cu adevărat această sărbătoare plăcută lui Dumnezeu şi cerută de El? Ne apropie ea mai mult de Dumnezeu şi de spiritul adevărului sau ne conduce spre spiritul lumii decăzute în patimi, vicii, idolatrie, desfrânare şi alte caracteristici ale întunericului?
Precedent  1  2  [3]  4  5  ...  10  Următor
117 Subiecte ... în ... 3/10 Pagini