Vestitorul Imparatiei lui Iehova
Vestitorul Imparatiei lui Iehova
Vie împărăţia Ta; facă-se voia Ta, precum în cer şi pe pământ.
Acesta este site-ul oficial al
Asociației Internaționale
Martorii lui Iehova

Arhivă Teme

 
Iulie / 2019
O scurta prezentare a unor evenimente biblice din perioada Sodomei si a Gomorei.
Decembrie / 2018
În acest material, prin intermediul Cuvântului lui Dumnezeu și al evidențelor istoriei, vom încerca să răspundem la intrebarea „Poate fi Crăciunul sărbătoarea nașterii lui Cristos?".
Octombrie / 2018
Un raspuns simplu la una din cele mai controversate intrebari din istoria omenirii. "Cuvantul Tau este ADEVARUL!" - Ioan 17:17
August / 2018
Prezentarea detaliata a Tabernacolului. Asa cum este si numele, “Cortul intilnirii” a fost o constructie mobila desemnata de Iehova Dumnezeu ca loc al prezentei Sale in mijlocul poporului Sau ales.
Mai / 2018
Un documentar despre orasul faraonului Ramses bazat pe fapte reale în conformitate cu Biblia.
Aprilie / 2018
Un documentar bazat pe fapte reale în conformitate cu Biblia.
Decembrie / 2017
Creştinismul în acest „timp al sfârşitului”, este atacat şi murdărit de cei ce i se opun mai mult ca în toate vremurile. Acest lucru noi nu-l vom putea opri, dar oare câte din practicile aşa numitului creştinism contemporan au într-adevăr rădăcini sau corespondenţă în drumul deschis de acela spre care fiecare creştin priveşte, adică Isus Cristos? În acest material, prin intermediul Cuvântului lui Dumnezeu și al evidențelor istoriei, vom încerca să răspundem la intrebarea „Poate fi Crăciunul sărbătoarea nașterii lui Cristos?".
Noiembrie / 2017
Anual, la începutul lunii Noiembrie, națiunile așa zise creștine, sărbătoresc “Ziua morților” sau, altfel numită, “Ziua tuturor sfinților”. În alte părți ale globului, această sărbătoare, cu aceeași însemnătate, ia o altă înfățișare: este numită Halloween, și este sărbătorită la sfârșitul lunii Octombrie. Caracteristicile ei o diferențiază de orice altă zi din an: coronițe cu flori, îmbulzeală la cimitire, lumânări sau lămpi aprinse, rugăciuni pentru cei morți sau într-o altă formă, văzută prin costume de vrăjitoare, fantome, spiriduși, dovleacul cioplit, povești despre întoarcerea spiritelor morților și multe altele. Indiferent de ritualurile religioase care împodobesc aceasta manifestație, ne-am întrebat vreodată dacă “Practicile acestei zile țin cu adevărat de creștinism? Sunt toate aceste lucruri aprobate de Dumnezeu? Ce înseamnă pentru mine toate aceste lucruri?”.
Septembrie / 2017
Pentru călăuzirea oamenilor dezorientaţi de astăzi, este scris într-un limbaj inspirat, mai întâi afirmat la Isaia 42:4 şi reafirmat sute de ani mai târziu la Matei 12:20, 21: „Până va face să biruie judecata şi în numele Lui vor spera naţiunile”.
Februarie / 2017
Pământul stârneşte uimirea şi admiraţia omului, chiar dacă omul este acum imperfect şi înţelegerea lui este foarte limitată. Fie că pământul este privit din punctul de vedere al formării diferitelor lui straturi, sau al vieţii lui vegetale şi animale; fie că nenumăratele lui varietăţi de lucruri sunt privite cu ajutorul microscopului; sau, fie că se analizează relaţia pământului cu celelalte planete şi stele cu ajutorul telescopului, omul respectuos rămâne copleşit şi uimit de înţelepciunea arătată în creaţia pământului.
Noiembrie / 2016
În ziua în care Isus a fost înviat din morţi şi cu mai multe ocazii după aceea, El a apărut discipolilor Lui. Faptele arată că El nu a apărut în acelaşi corp în care a fost răstignit, nici în aceeaşi îmbrăcăminte cu care a fost înmormântat. Relatarea scripturală este că îmbrăcămintea şi o pânză au fost împăturite şi aşezate în mormânt.
Octombrie / 2016
O Oamenii doresc pace; dar se poate prezice că atunci când este declarat un alt război vor răspunde, deoarece le este poruncit să facă astfel şi ei se tem şi sunt puşi în pericol de guverne, dacă nu răspund.
Precedent  1  [2]  3  4  5  ...  10  Următor
117 Subiecte ... în ... 2/10 Pagini