Vestitorul Imparatiei lui Iehova
Vestitorul Imparatiei lui Iehova
Vie împărăţia Ta; facă-se voia Ta, precum în cer şi pe pământ.
Acesta este site-ul oficial al
Asociației Internaționale
Martorii lui Iehova

Arhivă Teme

 
Mai / 2021
Mulți oameni ajung la o cunoştinţă a adevărurilor din Biblie şi se hotărăsc să facă o consacrare lui Dumnezeu. Mulţi dintre ei fumau înainte, dar acum au renunţat. Alţi câţiva ajung la o cunoştinţă a adevărului, dar nu renunţă să fumeze.
Aprilie / 2021
Închinarea de astăzi la aşa-numita cruce a lui Cristos se bazează foarte mult pe povestea spusă despre Constantin cel Mare, pe când a început să cucerească lumea.
Martie / 2021
Caracterul sacru al familiei umane este violat, privit cu dispreţ şi batjocorit ca niciodată înainte. Părinţii sunt necredincioşi copiilor. Copii sunt neascultători de părinţi. Familiile sunt distruse din cauza despărţirilor şi a divorţurilor.
Februarie / 2021
Ce a vrut Isus să spună prin aceste cuvinte, ”pe această piatră voi zidi biserica mea”? A fost Petru primul papă? Este sigur că Petru a fost vreodată la Roma? Care este adevărul?
Ianuarie / 2021
Guvernul lui Iehova Dumnezeu este de importanţă extremă pentru toţi cei care caută calea spre viaţă.
Decembrie / 2020
Ce au de-a face cu naşterea lui Cristos: bradul şi celelalte accesorii ale acestei zile de sărbătoare? De ce atâta accent pe spiritul Crăciunului? Dacă 25 decembrie este ziua de naştere a lui Cristos, atunci de ce bisericile din est şi cele ortodoxe sărbătoresc Crăciunul pe 7 ianuarie?
Noiembrie / 2020
Să fii prieten al Marelui Iehova Dumnezeu este cel mai mare privilegiu acordat fie oamenilor, fie îngerilor. De asemenea, cea mai mare nenorocire care poate cădea asupra vreunei creaturi inteligente este ca Iehova să o socotească vrăjmaşă.
Octombrie / 2020
„Experienţa este cel mai bun învăţător”, spune un slogan popular de azi. Din cauza repetării şi acceptării lor generale, sloganuri ca acesta sunt adesea crezute fără să fie supuse vreunei cercetări sau examinări atente. Fiecare din noi ştie că experienţa este un învăţător şi astfel, majoritatea persoanelor trec cu vederea strecurarea expresiei cel mai bun. Totuşi, aceasta n-ar trebui acceptată, pentru că face ca sloganul să devină fals.
Aprilie / 2020
Paştele este una dintre cele mai importante sărbători religioase, care se bucură de o mare popularitate în rândul religiilor creştinătăţii. Chiar dacă în fiecare primăvară milioane de oameni de diferite confesiuni celebrează Paştele, puţini cunosc ceva despre originea şi semnificaţia evenimentului, precum şi despre multele obiceiuri care au fost introduse ulterior, complet străine de relatarea biblică. În cele ce urmează, dorim să vă oferim câteva informaţii în legătură cu această sărbătoare, bineînţeles apelând la Cuvântul inspirat al lui Dumnezeu, Biblia sau Sfânta Scriptură.
Martie / 2020
   Semnul Compus   
Semnele sfarsitului despre care a vorbit Isus Cristos in Matei capitolul 24.
Ianuarie / 2020
Dacă aruncăm o privire printr-un calendar religios, fie el ortodox, catolic, sau al unei organizaţii protestante, vom observa că unele zile sunt însemnate deosebit, ca fiind declarate "sărbători creştine", unele dintre ele bucurându-se de o mare popularitate. Astfel, bazându-se pe tradiţie, "creştinii mărturisiţi" vor serba o mulţime de "sfinţi", şi dacă se întâmplă ca numele cuiva să fie identic cu cel al "sfântului" serbat, în ziua respectivă îşi serbează şi onomastica. După participarea la o slujbă religioasă urmează o masă bogată, plină de mâncare şi băutură, în compania celor apropiaţi (familie, rude, prieteni şi alţi invitaţi), care în cele din urmă degenerează într-un spirit caracterizat prin exces de mâncare şi băutură, muzică zgomotoasă şi dans, şi în unele cazuri, vorbe nechibzuite, beţie şi altele. Sunt cu adevărat aceste sărbători şi aniversări plăcute lui Dumnezeu şi cerute de El?
Decembrie / 2019
Cand s-a nascut Isus Cristos? Ce arata Biblia cu privire la acest subiect?
[1]  2  3  4  5  ...  10  Următor
117 Subiecte ... în ... 1/10 Pagini